Pelipper

Dance PELIPPER!!!!

Tuolla huudahduksella alkoi topic, joka oli alunperin vain vastaus kysymykseen "Mikä on lempi-Pokémonisi?" mutta josta tulikin vastauksen sijaan oma topicinsa. Keskustelu sai nopeasti tuulta siipiensä alle, ja väittelystä siirryttiin nopeasti roolipelaamiseen, joka loi pohjan tuleville Pelippersodille.

Pelipperit ovat Melumestan ja koko foorumin ylpeys. Niissä voi puhua ihan mistä tahansa asiasta mikä vain mieleen tulee, vaikka sitten siitä, miten oma päivä on mennyt. Pelipperissä voi jakaa isot ja pienet ilot ja surut, repiä hiuksia milloin minkäkin ongelman vuoksi, sanoa "tervetuloa" ja "näkemiin", ja paljon muuta. Sana on vapaa.

Pelippersodat ovat nimensä mukaan Pelippereissä tapahtuvia sotia, joissa kaikki keinot ovat sallittuja ja aseiksi kelpaavat ihan kaikki minkä irti saa, oli se sitten ruokaa tai ydinohjuksia. Kuolonuhreja sodissa ei yleensä ole, ja kaikilla on yhtä suuret mahdollisuudet voittaa kunhan vain uskaltaa käyttää mielikuvitustaan aseiden osalta. Sotia käytiin ennen Pelippereissä 1-3, mutta lopulta niitä varten tehtiin oma sota-Pelipper topicien siisteyden vuoksi (normaali keskustelu kun tuuppasi hukkumaan sotimisen alle). Sota-Pelipperistä piti alunperin tulla Pelipper IV, mutta koska III toimi vielä ihan hyvin, muuttui se sitten sota-Pelipperiksi.

Teejiifoorumin Pelippereillä on monta siipeä (kuten topiceissa on monta sivua) ja ne rakastavat mämmiä yli kaiken. Erään kuvauksen mukaan sota-Pelipper on shiny-Pelipper, jolla on päässään kypärä ja joka kuljettaa siivissään ohjuksia. Muuten foorumin Pelipperit ovat ihan tavallisia pelikaani-Pokémoneja, joiden Hydro Pumpia tulee pelätä.

Pelipper - Pelipper II - Pelipper III - Pelipper IV
Sota-Pelipper - Sota-Pelipper II - Sota-Pelipper III - Sota-Pelipper IV - Sota-Pelipper V

Voihan Ditto, pyhän Pelipperin nimeen, Aron.
Pokémon © 1995-2016 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® ja Pokémon-hahmojen nimet ovat Nintendon tavaramerkkejä.
Lainausskriptin koodi on JavaScriptKitistä.