Miksi tykätä Teejiifoorumista?

Teejiifoorumi ei ole vain hyvä, se on paras. Vaan miksi jäsenet pitävät siitä niin kovasti?

  1. Jäsenet ovat suvaitsevaisia: Jokaisen mielipiteitä, mielenkiinnon kohteita sekä ylipäätänsäkin erilaisuutta kunnioitetaan.

  2. Aktiivisten jäsenten määrä on suhtkoht pieni verrattuna joihinkin muihin foorumeihin, jolloin konflikteja ei juurikaan synny, foorumi ei pursua turhaa tavaraa ja asiat pysyvät selkeinä.

  3. Foorumin painopisteenä ei ole pelkästään Pokémon ja siihen liittyvät asiat (kuten saattaisi olettaa), vaan juttua löytyy vähän milloin mistäkin, jolloin keskusteluakin syntyy eikä aika käy tylsäksi.

  4. Foorumilla on lämmin tunnelma käyttäjien kesken: tämä erottaa juuri sen mm. erästä toisesta Pokémon-foorumista, jossa tunnelma ei ole näin yhtenäinen käyttäjien suuremman määrän takia.

  5. Kukaan ei lyö lyttyyn toisten mielipiteitä, vaan kaikkia kuunnellaan ja sanotaan kohteliaasti ja perustellusti eriävät mielipiteet.

  6. Foorumin moderaattorit ovat jäseniä muiden joukossa. Moderaattoreilla on ehkä enemmän valtaa kuin ns. tavallisilla jäsenillä, mutta he eivät tosiaankaan ole mitään jumalia tai edes yritä olla sellaisia. Moderaattorit eivät nipota pienistä eivätkä tuomitse ketään virheistä, koska me jokainen teemme niitä, kukaan ei ole täydellinen. Kuri ei ole kuitenkaan liian löysää ja moderaattorit kyllä puuttuvat sääntörikkomuksiin ja häiriökäyttäytymiseen.

  7. Jäsenet voivat vaikuttaa siihen, minkälainen logo foorumilla on esillä, eli sama logo ei ole iät ja ajat kuvioissa, vaan se vaihtuu tavallisesti noin viikon välein.

  8. Porukkaa ei jaeta "lokeroihin". Jälleen kerran voimme ottaa esimerkiksi sen yhden foorumin, jossa tuntuu olevan näitä erilaisia ryhmiä/lokeroita ("potut", "nyypät" jne.).

  9. Foorumin porukkaan sulautuu ja tottuu yleensä melko nopeasti. Aktiivisella viestityksellä ja muutenkin foorumilla käynnillä ja tilanteita seuraamalla voi nopeasti nousta nollapostaajasta/melko tuntemattomasta foorumin "peruskalustoksi".

  10. Rekisteröityneitä jäseniä ei poisteta, ellei kyseessä ole häirikkö, jäsenen oma toive tuhota tunnus tai nollapostaaja joka ei koskaan tullut takaisin. Nimenvaihtokin onnistuu sitä kiltisti pyytämällä.

Voihan Ditto, pyhän Pelipperin nimeen, Aron.
Pokémon © 1995-2016 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® ja Pokémon-hahmojen nimet ovat Nintendon tavaramerkkejä.
Lainausskriptin koodi on JavaScriptKitistä.