Teejiifoorumi

Teejiifoorumi perustettiin vuonna 2004, kun Tie Johtoon-sivusto oli jo lähes puoli vuotta vanha. Aluksi foorumi sijaitsi Bravenetissä, mutta siirtyi Invisionfreehen vähän myöhemmin.

Foorumilla ei sen alkuaikoina ollut minkäänlaisia sääntöjä eikä moderaattoreita, ainoa ylläpitäjä oli Teejii. Foorumista tuli siitä huolimatta ajan mittaan melko aktiivinen, mutta sillä seurauksella, että aiheet luisuivat pois raiteiltaan ja häiriköt saattoivat tehdä, mitä halusivat kun Teejii ei ollut paikalla. Tilanne kärjistyi lopulta niin pahaksi, että syksyllä 2005 Teejii tyhjensi foorumin kokonaan muutamia topiceja lukuun ottamatta ja nimesi avukseen moderaattorit. Myös säännöt kirjoitettiin, ja rauha palasi foorumiin.

Tyhjennyksen jälkeen foorumi on kasvanut tasaisesti niin jäsen- kuin postausmääriltään. Jäseniä on tullut ja mennyt, aiheita on syntynyt ja kuollut, ja muutamia legendojakin on tehnyt muodostua. Vaikka vastoinkäymisiä ja draamaakin on ollut, on foorumi silti pysynyt melko yhtenäisenä ja elossa monen vuoden jälkeen.

Last.fm-ryhmä - DeviantArt-ryhmä

Voihan Ditto, pyhän Pelipperin nimeen, Aron.
Pokémon © 1995-2016 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® ja Pokémon-hahmojen nimet ovat Nintendon tavaramerkkejä.
Lainausskriptin koodi on JavaScriptKitistä.