Tietoa

Tie Teejiifoorumiin alkoi Silphyn ideasta perustaa Teejiifoorumille oma sivustonsa. Perusteluina idealle oli Tie Johtoon-sivun epäaktiivisuus (ja lopulta katoaminen) ja foorumin kaikenlaisten sisäpiirijuttujen kokoaminen yhteen paikkaan. Ensimmäiset topicit aiheeseen liittyen tehtiin joulukuun 2008 alussa, mutta vasta vuoden 2009 lopussa projekti sai kunnolla tuulta siipiensä alle. Vuoden 2010 maaliskuussa Tie Teejiifoorumiin-sivusto julkaistiin, pahasti keskeneräisenä mutta elossa. Siitä lätien on sivustoa päivitetty aina kun tarvetta on ollut.

Sivusto koostuu viidestä yläosiosta: Sivuista-osiosta läytyy yleistietoa kaikesta sivustoa koskevasta, Tietoa-osiosta löytyy nimensä mukaisesti niin Tie Johtoon-sivustota kuin Teejiifoorumista ja sen topiceistakin, ja Tekemistä-osiossa on kaikenlaista asiaa Teejiifoorumiin liittyen. Linkit-otsikon alla on nimensä mukaisesti linkkejä muutamille foorumilaisten Pokémon-aiheisille sivuille, ja Lainaus-otsikon alla on joka sivulatauksen myötä vaihtuva legendaarinen foorumilla tehty lainahdus.

Sivuston luurankona on The Cave of Dragonfliesistä saatu ilmainen ulkoasu, jonka Silphy sitten muokkasi Teejiifoorumin henkiseksi (sinistä, oranssia, valkoista, Pelippereitä ja yksinkertaisuutta).

Ruokaa

Voihan Ditto, pyhän Pelipperin nimeen, Aron.
Pokémon © 1995-2016 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® ja Pokémon-hahmojen nimet ovat Nintendon tavaramerkkejä.
Lainausskriptin koodi on JavaScriptKitistä.